Coming Out Dag is een Coming Out Week geworden

rainbow Janny

Het onderwerp “uit de kast komen” heeft continue aandacht nodig. We willen hiermee mensen helpen zich zelf te zijn. Het thema van de week is niet voor niets “Je hebt het recht te zijn wie je bent. Altijd en overal! Ik heb gemerkt dat je daar in vele schakeringen aandacht aan kan besteden
Coming Out Week is, behalve een groot open minded feest, veel meer dan dat. Enschede zet zich als Regenboogstad in om de tolerantie, acceptatie en gelijkheid van inwoners met een andere seksuele geaardheid te vergroten.

Hoe kunnen we dat bereiken?
Alleen samen kunnen we werken aan het recht te mogen zijn wie je bent. Veel partners in de stad omarmen de week en sluiten met een scala aan activiteiten aan. Een veelzijdig programma van een regenboogmenu tot speciale exposities, van gaymovies tot discussie avonden, van snackgedichten tot een roze kerkdienst. Te veel om op te noemen. En dat niet alleen met lokale betrokkenheid, maar we zijn er ook in geslaagd om bekende namen te strikken. Bijvoorbeeld Adjiedj Bakas trendwatcher des vaderlands, Karin Blankenstein (ja de zus van….) voorzitter van de John Blankenstein Foundation, de schrijver Ted van Lieshout.

Het programma….
Lees op onze website www. comingoutdag.nu