Training & scholing

Artikel 1 Overijssel Educatief organiseert trainingen en scholingen voor bedrijven en instellingen, waarbij de probleemstelling voor aanvragers uitgangspunt is voor de vorm en inhoud van de training. Maatwerk dus!

Iedere maatwerktraining/scholing bestaat uit een theoriedeel en een praktijkgedeelte waarbij de casuïstiek wordt uitgespeeld door acteurs. Zo ontstaat een levendige en boeiende training met een uitgebalanceerde werking tussen theorie en praktijk.

Artikel 1 werkt o.a. samen met Esperanza Educatie waardoor er een groot aantal docenten/trainers en acteurs voorhanden zijn om de maatwerktraining vorm te geven en met de Opleidingsadviseur die uw vaste contactpersoon is in onderhandeling, vertaling van uw trainingsvraag naar uiteindelijke maatwerkinhoud en vormgeving, totstandkoming van de uitvoering; kortom uw vraagbaak.

Trainingen en scholingen die tot de mogelijkheid behoren:

Natuurlijk is er veel meer mogelijk. In een persoonlijk gesprek met de opleidingsadviseur Fraenk Christoffel (f.christoffel@artikel1overijssel.nl) zal uw vraag vertaald kunnen worden naar maatwerk-training.