Beperkte bereikbaarheid

Beperkte bereikbaarheid Artikel 1 Overijssel / Stichting Vizier door maatregelen COVID-19

Artikel 1 Overijssel / Vizier volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Vooralsnog zijn alle bijeenkomsten afgezegd, in lijn met het advies om zo min mogelijk te reizen en sociale contacten te beperken. Grote bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers mogen sowieso niet doorgaan.

De kantoren van Artikel 1 Overijssel / Vizier zijn tot en met 6 april gesloten voor bezoekers. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.

Mogelijk duurt het iets langer voordat we u kunnen doorverbinden of moeten we een telefoonnotitie maken. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen. Onze medewerkers zijn op hun thuiswerkplek telefonisch en per e-mail bereikbaar. Of stuur uw mail naar Artikel 1 Overijssel (info@artikel1overijssel) / Vizier (info@vizieroost.nl).

Het meldpunt discriminatie van Artikel 1 Overijssel / Vizier blijft gewoon bereikbaar. Meldingen kunt u doorgeven via deze website of neem contact op met een van onze kantoren. Een afspraak op kantoor met een van onze klachtbehandelaars is voorlopig niet mogelijk. Houd er ook rekening mee dat het soms langer duurt voordat we met uw klacht aan de slag kunnen.